Bingo förr och nu

Det har hänt något med bingo tack vare att det introducerades på Internet. Det är en stor skillnad på bingo förr och nu. Idag så finns spelet hos många spelbolag och det är ju lika enkelt att spela detta idag som det var förr, om inte enklare. Du kan spela bingo i din smarta telefon var än du befinner dig.

Likaväl som du kan få bonus på andra casinospel så kan du få detta på bingo. Det kan dock se lite olika ut från sajt till sajt. Kolla alltid upp hur det ser ut och var du kan få den allra bästa bonusen för dina spel. Insättningsbonus för bingospel fungerar på liknande sätt som för andra spel. Du väljer en summa för din första insättning och spelbolaget kontrar med en viss procent på detta. Det kan också finnas sätt att värva nya spelare som ger dig mer på ditt bingokonto.

Bingospelet i sig har inte förändrats så mycket genom åren. Du köper dina brickor och väljer om du vill dutta själv eller att det sker per automatik. Det är väldigt långt ifrån det analoga bingospelandet. Du kan var du än befinner dig spela ett par brickor då det är ett snabbt avgjort spel.  Hos vissa bingospel så kan du chatta med andra spelare och så bli mer interaktiv med de som spelar. Det kan även förekomma frågesporter i chattforumet som en extra kick för spelet.